EVANGELISATIEBOEKEN

BOEK: NEDERLAND VOOR JEZUS

Auteur: Sieberen Voordewind

Nederland voor JEZUS!
De Here Jezus heeft de opdracht gegeven: ”Maar GIJ zult kracht ontvangen, wanneer de Heilige Geest over u komt, en GIJ ZULT Mijn getuigen zijn.” Handelingen 1:8. Het is tijd voor ACTIE!
Het boek ”NEDERLAND VOOR JEZUS” van evangelist Sieberen Voordewind, is speciaal bestemd voor christenen van alle denominaties die vanuit Gods liefde en kracht anderen willen bereiken met het evangelie van Jezus Christus. De volgende onderwerpen komen aan de orde: Evangeliseren volgens de richtlijnen van Jezus, lessen over geloof en gebed, persoonlijke gesprekken, hoe men iemand tot Jezus kan leiden, persoonlijke- en massa evangelisatie, publiciteit, valkuilen, aanvallen op de zielenwinner, lessen over profeet en profetie, profetische evangelisatie, interviews met o.a. Dolf van de Vegte (Family7), Henk Sleebos (VPE), Ds. Daniël Smink (PKN), korte Bijbelstudies, leren preken, argumenten die men in evangelisatie kan tegenkomen, publiciteit en nog meer onderwerpen. Het voorwoord is geschreven door Dr. David Maasbach (bekend van o.a. de wekelijkse televisie-uitzendingen op SBS6) en het Woord vooraf door wereldevangelist John T.L. Maasbach.
Een praktisch boek dat u dagelijks kunt lezen en toepassen, alleen en/of in groepsverband.

TE BESTELLEN VIA DE MEESTE BOEKHANDELS IN NEDERLAND EN O.A. BOL.COM

______________________________

E-BOOK (EPUB): EVANGELISATIE

Auteur: Sieberen Voordewind

Het E-book “EVANGELISATIE” van evangelist Sieberen Voordewind, is speciaal bestemd voor alle christenen die vanuit Gods liefde en kracht, het evangelie van Gods liefde en genade op een eerlijke en effectieve manier willen verspreiden. Een praktisch boek om dagelijks toepassen.

TE BESTELLEN VIA O.A. KOBO EN BOL.COM

ZIE OOK DE PAGINA OP DEZE WEBSITE: EVANGELISATIE

error: Content is protected !!