HANDBOEK OVER KINDERMISHANDELING

HANDBOEK OVER KINDERMISHANDELING

Het onderwerp “Kindermishandeling” heeft niet overal de aandacht, terwijl het nog té vaak ook in ons land plaatsvindt. Volgens Sieberen Voordewind moet er zoveel mogelijk aan gedaan worden om kindermishandeling te stoppen en daders en slachtoffers de juiste hulp krijgen. Zijn boek “Kindermishandeling” is een professioneel en educatieve handboek dat bestemd is voor slachtoffers en daders van kindermishandeling, maar ook voor wel en niet professionele hulpverleners.

In het boek komen onder andere de volgende onderwerpen aan de orde: wat kindermishandeling is, wat de kenmerken daarvan zijn bij kinderen en volwassenen die als kind zijn mishandeld, vormen van kindermishandeling met voorbeelden, goede- en slechte hulpverlening, met toestemming van de rijksoverheid staat de wetgeving erin, wie de daders zijn, stappenplannen om een kind te helpen dat mishandeld wordt, innerlijke genezing, pastoraat en nog meer.

Het ISBN-nummer van dit boek is: 9789402155204 en het is te bestellen via plaatselijke boekhandels en via internet o.a. bij Bol.com. Dit boek is ook als E-Book (Epub) uitgegeven (ISBN 13: 9789402155433). Epub: Bol.com.

error: Content is protected !!